Gezichten van GBR - Martin de Ruijter

Geboren in het Diaconessenhuis te Voorburg in 1987 en opgegroeid in Rijswijk. Mijn basisschooltijd heb ik doorlopen in de Muziekbuurt op de Oprit-Brug. Daarna aan uitstap naar het CLD in Delft voor mijn middelbare schooltijd en Den Haag voor het middelbaar beroepsonderwijs.Los van deze korte uitstappen ben ik altijd in Rijswijk werkzaam en woonachtig. Ik heb tot een paar jaar geleden altijd Waterpolo gespeeld bij SG de Vliet, eerst in de Wervel en later in de Schilp.

Mijn dagelijkse werk bestaat uit het accepteren van zakelijke verzekeringen waarbij mijn specialisatie ligt op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Ik beoordeel deze risico’s aan de hand van inspectierapporten. Ik heb hiervoor ook diverse gespecialiseerde vakopleidingen gevolgd die dieper ingaan op de materie van onder andere het verzekeren van motorrijtuigen en brandverzekeringen.

In de periode 2010 t/m 2014 heb ik namens een lokale politieke partij een zetel in de Rijswijkse gemeenteraad mogen vervullen. Een aantal jaren daarna heb ik de politiek langs de zijlijn gevolgd. In 2018 is mijn interesse voor de politiek weer aangewakkerd en heb ik mij aangesloten bij Gemeentebelangen Rijswijk waar ik sinds 2019 mag deelnemen in het bestuur.