Portretfoto Aangesn Met Logo Kim WitMijn naam is Kim Heijne. Ik ben 36 jaar, trotse moeder van twee kinderen en ik woon in Rijswijk.
 
Ik ben in Rijswijk opgegroeid. Ik zat op de basisschool (destijds genaamd Te Werve school) in Rijswijk en op de middelbare school (destijds genaamd I.M.C.) heb ik mijn VWO behaald. Na de middelbare school ben ik rechten gaan studeren in Leiden. Deze opleiding heb ik in 2004 cum laude afgerond. Ik bleef tijdens mijn studie in Rijswijk wonen. Inmiddels werk ik al bijna 14 jaar bij een notariskantoor in Rijswijk waar ik mij bezig houd met familierecht.
 
Rijswijk is voor mij heel belangrijk. Immers, ik woon en werk in Rijswijk en mijn kinderen groeien hier op. Ik heb mooie herinneringen aan Rijswijk: op zaterdag de markt in Oud-Rijswijk, met familie en vrienden naar de Rijswijkse schouwburg, winkelen in winkelcentrum In de Bogaard. Ook keek ik als klein meisje vol bewondering naar de bruidjes die stonden bij het mooie oude stadhuis. Een prachtig, statig pand dat het verdient om weer opgeknapt te worden.

Als echte Rijswijkse vind ik het dan natuurlijk ook belangrijk dat alles goed geregeld is in Rijswijk. Wat kan er gedaan worden aan de leegstand van het ooit zo bruisende winkelcentrum In de Bogaard? Hoe gaan we om met de verwachte inwonersgroei in Rijswijk? Hoe kunnen we de sociale voorzieningen in Rijswijk verbeteren? En zo zijn er nog veel meer belangrijke vraagstukken die een goed bestuur behoeven.

En dat brengt mij bij Gemeentebelangen Rijswijk.

Dit is een partij die zich inzet voor iedereen in Rijswijk en geen loze beloftes doet. Een partij die betrokken is en het belangrijk vindt om te luisteren naar de burgers. Bij GBR staat de kwaliteit van leven in Rijswijk centraal.

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.