Portretfoto Aangesn Met Logo Tom2 WitHet is midden 2019. Ik stap op mijn fiets en rij over het fietspad naar mijn werk. Het is zo groen, dat valt me op. In onze multiculturele stad haal ik bij de supermarkt een broodje döner en een karnemelk voor tijdens de lunch.

In de avond ga ik naar het Huis van de Stad, de verbinding tussen nieuw en oud Rijswijk. Er is een feestelijke bijeenkomst met de andere Rijswijken in de wereld. De reggae muziek komt van de Jamaicaanse band uit Riswich. Ik wil een van de bestuurders bedanken voor de bioscoop, die de Gemeenteraad toch maar naar de Plaspoelpolder heeft kunnen halen..

Er zijn ook vertegenwoordigers en CEO’s van de vele bedrijven die zich in de Plaspoelpolder hebben gevestigd. Mooi van die wethouders, die economie en werkgelegenheid in hun portefeuille hebben. Inmiddels is het werkloosheidspercentage gezakt tot 4,8%. Degenen, die vanavond bedienen zijn  ex-werklozen die nu een stage hebben in de horeca. Rond een uur of half elf fiets ik weer naar huis.

Met een slaapmutsje in de hand, denk ik na over het grote geheel.

GBR heeft een aantal speerpunten in haar verkiezingsprogramma gezet, die zij ook uitvoert met de overige collegepartijen. GBR staat op economisch vlak voor een goede balans tussen bedrijven en werk. Op sociaal vlak staat GBR voor de sluitende aanpak tussen scholing en werk. Bovendien krijgt de jeugd speciale aandacht, omdat zij het heden en de toekomst zijn. Bovendien heeft GBR een groot aantal speerpunten uit de vorige collegeperiode kunnen uitvoeren of in gang kunnen zetten.

Mijn naam is Tom Versluys, 61 jaar en sta als nummer 8 op de kieslijst volledig achter GBR. Verder geloof ik sterk in de kwaliteit en het doorzettingsvermogen van de politieke leden van GBR.

ContactProudly powered by e107 which is released under the terms of the GNU GPL License.